Najzaujímavejšie fotografie týždňa

TA3
6.1.2013 10:56

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
sydney.jpg

1. Koniec sveta nenastal a svet opäť vo veľkom slávil príchod Nového roka. Medzi prvými sa z neho tešili obyvatelia austrálskeho Sydney. (AP Photo/Rob Griffith)

bystrica.jpg

2. V slovenských mestách boli oslavy pre krízu skromnejšie, aj tak však do ulíc vyrazili desaťtisíce ľudí. Záber je z Banskej Bystrice. Foto: SITA/Ján Viazanička

aaaa.jpg

3. V ničom nezaostával ani New York. Neporiadok tu odpratávali priebežne. (AP Photo/John Minchillo)

gašpi.jpg

4. Slovenský prezident Ivan Gašparovič predniesol tradičný novoročný príhovor. Počas prípravy ho zachytil objektív fotoaparátu. Foto: SITA/Ľudovít Vaniher

SITA.jpg

5. V Brazílii sa v poslednej dekáde prudko zvýšila spotreba smrtiaceho cracku. Podľahol mu aj bývalý vojak Bobo. (AP Photo/Felipe Dana)

colorado.jpg

6. Mladý americký poručík Aaron Dunn naopak prežíva šťastne chvíle. Po mnohých mesiacoch sa vrátil z Afganistanu a stretol sa s rodinou. (AP Photo/Brennan Linsley)

lyže.jpg

7. Nór Anders Jacobsen počas svojho skoku v nemeckom Garmisch-Partenkirchene. (AP Photo/Matthias Schrader)

india.jpg

8. Hromadné znásilnenie mladej študentky, ktorá napokon zomrela, vyvolalo v Indii nebývalé protesty. Davy žiadajú pre násilníkov trest smrti. (AP Photo/ Dar Yasin)

Centrálna Afrika (SITA).jpg

9. Bojovník neďaleko metropoly Stredoafrickej republiky Bangui. Krajina sa zmieta v krvavej občianskej vojne. (AP Photo/Ben Curtis)

plutvy SITA.jpg

10. Množstvo žraločích plutiev objavených na streche hongkongskej fabriky. V tradičnej čínskej medicíne sú považované takmer za všeliek, ktorý zvyšuje energiu či zlepšuje sexuálnu výkonnosť. (AP Photo/Kin Cheung)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok