Rekordný kontrakt? Anonymný klub zo Saudskej Arábie ponúkol Ronaldovi závratnú sumu

TA3 TASR
14.7.2022 12:54

Nemenovaný saudskoarabský klub je údajne ochotný minúť 300 miliónov eur za príchod portugalského futbalistu Cristiana Ronalda. Útočník anglického Manchestru United má ešte rok platnú zmluvu, no po sezóne požiadal vedenie anglického klubu o prestup.

Ronaldo umlčal kritikov, postaral sa o ďalší pamätný večer
TASR/AP

Ponuka zo Saudskej Arábie vraj počíta s prestupovou čiastkou 30 miliónov eur pre United, Ronaldo by mal potom na základe zmluvy zarobiť 250 miliónov eur za dve sezóny a zvyšných 20 miliónov je vyhradených na provízie pre tretie strany za sprostredkovanie prestupu.

Ronaldo sa vrátil na Old Trafford vlani v lete z Juventusu Turín. Po uplynulom ročníku však prejavil záujem odísť, keďže chce pokračovať v mužstve, s ktorým by hral Ligu majstrov. V uplynulých týždňoch ho preto spájali s odchodom do FC Barcelona, Chelsea, či Bayernu Mníchov. Žiadnemu z týchto veľkoklubov sa však podľa španielskeho športového denníka AS nepodarilo dať dokopy takú vysokú ponuku, aká pre neho prišla zo Saudskej Arábie. V prípade transferu by 37-ročný futbalista hral minimálne dve sezóny mimo Európy.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok