Lekári a sestry melú z posledného. Štvrtok bude na ta3 patriť zdravotníctvu a platom

ta3/hm
13.7.2022 16:44

Televízia ta3 sa bude vo vysielaní vo štvrtok 14. júla venovať problémom v zdravotníctve. Redaktori, moderátori a regionálni reportéri vám budú počas celého tematického dňa prinášať informácie o úbytku slovenských zdravotníkov, o zvyšovaní platov lekárov a sestier, štáb ta3 bude tiež sledovať situáciu v regionálnych nemocniciach.

operacia doktor chirurg operacny sal nemocnica (SITA)
SITA

V spravodajskom bloku po 10.00 hod. sa naživo spojíme s redaktorom Jozefom Šivákom, ktorý bude situáciu sledovať na Úrade vlády, kde bude minister financií Igor Matovič rokovať o platoch zdravotníkov. Predpoludním vám prinesieme tiež rozhovor s prezidentkou Slovenskej komory sestier a pôrodných asistentiek Ivetou Lazarovou. Redaktor Patrik Jager vo vysielaní vyspovedá predsedu Lekárskeho odborového združenia Petra Visolajského. 

Po 11.00 hod. sa vo vysielaní prihlásia regionálni reportéri ta3 z okolia Žiliny a spod Tatier - Peter Revús a Jozef Slivenský - so svojimi hosťami.

Príde minister Lengvarský

Popoludní budeme v Štúdiu ta3 diskutovať s prezidentom Asociácie súkromných lekárov Mariánom Šothom. Hosťom bude vo vysielaní aj minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský.

Situáciu v zdravotníctve budeme na ta3 sledovať počas celého tematického dňa. Aktuálne spravodajstvo nájdete na našom webe ta3.com a sociálnych sieťach televízie.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok