Tabák o svojom prestupe do Kollárovho hnutia nevedela. Som nezaradená, odkazuje

ta3/hm
8.7.2022 16:03

Nikam neprestúpila. Nezaradená poslankyňa národnej rady Romana Tabák reagovala na vyjadrenie predsedu Sme rodina Borisa Kollára, ktorý uviedol, že by mala byť členkou poslaneckého klubu jeho hnutia. Tabák, ktorú vylúčili z OĽANO, sa vyjadrila, že prestupy neplánuje.

Romana Tabák
TASR/Martin Baumann

Podľa informácií, ktoré zverejnila na svojom webe Televízia Markíza, poslankyňa o svojom prestupe do hnutia Borisa Kollára nevie. „Ja som sa tak nerozhodla, nikde som neprestúpila. Som nezaradená poslankyňa,“ uviedla pre tvnoviny.sk

Boris Kollár pritom dopoludnia pre ta3 uviedol opak. "Je len na mne, kedy oznámim, že máme troch nových poslancov. Sú nimi Romana Tabák, Ján Krošlák a Jozef Šimko," povedal predseda parlamentu v reakcii na pomery v parlamente a zmenu koaličnej zmluvy po tom, ako ju SaS vypovedala.

"Je príjemné vedieť, že mám otvorené dvere do poslaneckého klubu Sme rodina. Zatiaľ však zostávam v parlamente ako nezaradená poslankyňa," uviedla v súvislosti s vyjadreniami predsedu Sme rodina o septembrovom zvyšovaní počtu členov ich poslaneckého klubu. "Nevidím dôvod vyjadrovať sa k politickým bojom medzi SaS a OĽANO a byť nástrojom tejto 'vojny'," dodala poslankyňa. Na otázku, či zverejní svoje rozhodnutie o vstupe do klubu Sme rodina v septembri, uviedla, že "všetko je možné".

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok