PR správa

Tále žili posledný víkend kryptomenami

2.7.2022 06:00

Rekreačná oblasť Tále v Nízkych Tatrách bola posledný júnový víkend miestom stretnutia fanúšikov kryptomien. Už druhýkrát si toto miesto vybrala spoločnosť CRYPTON DIGITAL, SE na zorganizovanie výnimočného podujatia - konferencie určenej všetkým, ktorých zaujímajú kryptomeny z pohľadu investície a vývoja ako technologického fenoménu súčasnosti. Po tie najhorúcejšie novinky, ale aj po poznatky, ako nakúpiť kryptoaktíva s minimálnym rizikom, prišlo viac ako 250 ľudí z celého Slovenska, ale aj zo susedného Česka.

Tále žili posledný víkend kryptomenami
CRYPTON DIGITAL, SE
Riaditeľ spoločnosti CRYPTON DIGITAL, SE CRYPTON DIGITAL, SE

Víkend s bohatým programom venovaným kryptomenám sa konal už druhý raz v hoteli Partizán, v známom rekreačnom stredisku. Tento ročník priniesol návštevníkom predovšetkým aktuálne informácie o potenciáli, ktorý ponúka trh.

„Toto miesto obkolesené krásnou prírodou sme si zvolili už minulý rok pre jeho dobrú dostupnosť zo všetkých kútov Slovenska a správny výber sa nám potvrdil aj tento rok. Návštevnosť konferencie bola tento rok ešte vyššia. A pokiaľ sa na Tále zmestíme v rámci kapacity, zrejme ostaneme tejto lokalite verní aj v ďalších ročníkoch našej konferencie,” priblížil výber miesta prevádzkový riaditeľ spoločnosti CRYPTON DIGITAL, SE Martin Vach.

Návštevníkov čakal bohatý program venovaný kryptoaktívam, ale aj budúcnosti NFT či ďalších produktov spojených s kryptosvetom. Najväčší záujem, minimálne z pohľadu počtu položených otázok a interakcií poslucháčov bol o témy spojené s potenciálom trhu.

„Slovo potenciál pochádza z latinského potentia a neznamená iba možnosti, ale tiež silu a moc. Každý, kto si len občas prečíta niečo o vývoji kryptomenového trhu, vidíže kryptomeny otvárajú dvere a brány do nových spoločenstiev a sú čoraz viac akceptované a využíva ich prakticky celý svet. Ich sila stále rastie a ich držitelia získavajú moc a nové možnosti. Tak ako sme si kedysi nevedeli za kryptomeny nakúpiť niektoré tovary a služby, tak si ich dnes nevieme nakúpiť bez kryptomien,” s týmito slovami otvoril konferenciu obchodný riaditeľ prvej slovenskej kryptomenovej spoločnosti s vlastným HODL indexom Juraj Kisela.

Spolu s ďalšími predstaviteľmi spoločnosti CRYPTON DIGITAL, SE návštevníkom predstavil nové možnosti pre obchodníkov aj pre investorov. Napríklad v oblasti nehnuteľností celkom novým spôsobom, prepojením lukratívnych nehnuteľností so zápisom podielnikov na blockchaine.

Možnosť podielať sa na výnose z lukratívnej nehnuteľnosti v zahraničí, napríklad v aktuálne žiadanom Dubaji tak majú aj ľudia, ktorí si nemôžu dovoliť investovať státisíce eur. S projektom AMANTIUS sú takéto nehnuteľnosti dostupné už od menej ako trinásťtisíc eur. Za túto cenu získa investor podiel na apartmáne vo forme tokenu a môže ťažiť z krátkodobého a dlhodobého prenájmu nehnuteľnosti a neskoršieho očakávaného rastu hodnoty apartmánu. Každý rok má apartmám k dispozícii aj pre vlastnú dovolenku.

„Tokenizácia a zápis na blockchaine majú množstvo využití. Aktuálne využívame iba malú časť z nich a predpokladáme, že časom nahradia aj roky zaužívané spôsoby dokumentácie rôzneho druhu,” vysvetlil Milan Božik, spoluzakladateľ spoločnosti.

Veľký záujem bol na konferencii aj o vynovenú aplikáciu WEXO, s ktorou autori priniesli celý rad nových možností pre jej používateľov. K jednoduchému nákupu kryptoaktív, ich posielaniu, bezpečnej online peňaženke pribudli aj viaceré praktické funkcie. Medzi najkľúčovejšie patrí posielanie kryptomien prostredníctvom telefónneho čísla bez nutnosti poznať adresu peňaženky, generovanie prijímania platby s vopred vyplnenými údajmi o sume prostredníctvom QR kódu a takisto prístup k celej platforme WEXO v podobe NFT „marketplace, „stakingu“ WEXO tokenu či „trezoringu“ kryptomien. Vďaka programu Loyalty budú môcť používatelia na základe svojej aktivity získať rôzne výhody, benefity či zľavy.

Aplikácia má nové intuitívne rozhranie, vďaka čomu si prácu s kryptomenami osvoja aj menej skúsení používatelia. Podrobné sledovanie trhu kryptomien dovoľuje používateľovi vďaka aplikácii WEXO jednoducho spravovať svoje portfólio a využiť aj vstavanú zmenáreň na kryptomeny. Do novej WEXO aplikácie boli pridané ďalšie najlepšie kryptomeny, pričom každý mesiac má byť obohatená o ďalšie dve - o aké kryptomeny pôjde, budú môcť rozhodnúť aj samotní používatelia.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok