Primátor Brezna Abel sa bude opäť uchádzať o post hlavy mesta ako nezávislý kandidát

TA3 TASR
29.6.2022 18:22

Súčasný primátor mesta Brezno Tomáš Abel oznámil na sociálnej sieti obyvateľom horehronskej metropoly, že sa v jesenných komunálnych voľbách bude opäť uchádzať o pozíciu primátora. Do volieb mieri ako nezávislý kandidát.

Primátor Brezna Abel sa bude opäť uchádzať o post hlavy mesta ako nezávislý kandidát
TASR - Branislav Račko

"Pôjdem ako nezávislý, keďže som nikdy ani neuvažoval kandidovať za nejakú politickú stranu. V týchto dňoch sa už uchádzam osobne a cez podporovateľov o podpisy, ktoré mi umožnia kandidovať," reagoval Abel na sociálnej sieti.

Poďakoval za štyri roky spolupráce, skúseností, návrhov a komunikácie občanom, mestským poslancom za konštruktívnu spoluprácu i zamestnancom úradu.

"Počas štyroch rokov sme prešli zložitým obdobím covidu, obrovskej inflácie a problémami v stavebníctve. Napriek mnohým ťažkostiam sa nám podarilo realizovať viac projektov ako v prvom období. Znížili sme dlh mesta o takmer polovicu a zvýšili hodnotu majetku mesta o viac ako 28 miliónov eur. Sme jedným z miest s najvyšším čerpaním externých zdrojov," zdôraznil Abel s tým, že jeho cieľom je dokončiť rozbehnuté projekty a predstaviť víziu na ďalšie štyri roky. 

Témy: Brezno

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok