Na obrazovky ta3 prichádza relácia Vaša pošta. Nakrúcali ju aj na miestach, kde sa bežný klient pošty nedostane

TA3
29.6.2022 14:41

Televízia ta3 spúšťa nový formát z prostredia poštovníctva, ktoré vzniklo už v Rímskej ríši. Funkcia pošty je stále nenahraditeľná, vyvíja sa a zdokonaľuje sa. Jej históriu, fungovanie, novinky a digitalizáciu vám prinášame v novej relácii s názvom Vaša pošta, ktorú môžete sledovať raz mesačne. Moderátorkou projektu o poštových službách je Diana Štrusová.

Na obrazovky ta3 prichádza relácia Vaša pošta. Nakrúcali ju aj na miestach, kde sa bežný klient pošty nedostane
TA3

Na čo sa v relácii Naša pošta môžu tešiť diváci TA3? 

Diváci sa môžu tešiť na množstvo nových informácií. Pošta ako taká je, dá sa povedať, súčasťou nášho každodenného života. Táto inštitúcia však aj napriek tomu poskytuje služby, o ktorých možno ľudia ani nevedia. Každý diel bude zameraný na jednu špecifickú tému, v ktorej prinesieme detaily práce na pošte, ale i rôzne zaujímavosti či novinky.

Pre akého diváka bude relácia určená?

Slovenská pošta má 100-percentnú poznateľnosť. Myslím si preto, že diváci všetkých vekových kategórií si prídu na svoje.

Premiérový diel bude odvysielaný už dnes, o čom bude?

V pilotnom dieli začneme "od Adama". Priblížime historický kontext vzniku pošty až po jej súčasnosť. Venovať sa budeme aj tradičným službám, ktoré Slovenská pošta svojim divákom ponúka. Nevynecháme však ani praktické informácie, napríklad ako správne zabaliť balík a na čo netreba zabúdať.

Je niečo, čo ťa pri jeho nakrúcaní zaskočilo alebo prekvapilo?

Súčasťou relácie budú aj krátke rozhovory. Pre tento diel nám ich poskytla hovorkyňa Slovenskej pošty Iveta Dorčáková. Nakrúcali sme na miestach, na ktoré sa bežný klient pošty nedostane. Bolo zaujímavé vidieť druhú stranu – ako pracujú zamestnanci, či ako sa triedia balíky.

Prvý diel odvysielame už dnes o 16:30. Reprízu relácie si môžete pozrieť v piatok o 18:00 a v sobotu o 11:30.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok