Vodiči, vyzbrojte sa dávkou trpezlivosti. Bratislavu zahltili rozsiahle kolóny

TA3 TASR
27.6.2022 15:06

Vodiči musia v Bratislave počítať s rozsiahlymi kolónami, ktoré budú pretrvávať dlhší čas. Upozorňuje na to bratislavská krajská polícia. Na D2 v smere na Stupavu po mimoriadnej uzávere tunela Sitina je 30-minútové zdržanie. Na D2 pri Jarovciach v smere na Bratislavu si vodiči postoja viac ako jednu hodinu, uviedla Zelená vlna na sociálnej sieti.

Vodiči, buďte trpezliví. Bratislavu zahltili rozsiahle kolóny
TASR/Michal Svítok

Polícia v súčasnosti tiež reguluje vjazd nákladných áut v smere od Trnavy a v smere od hraničného priechodu Čunovo. "Zároveň v tejto súvislosti žiadame vodičov, ktorí sa už nachádzajú v kolónach, aby dodržiavali vytvorenie záchranárskej uličky a v dostatočnom časovom predstihu cestu uvoľnili na prejazd záchranárskych vozidiel," uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff. Policajti zároveň vyzývajú vodičov, aby aby rešpektovali a dodržiavali ich pokyny a riadili sa dopravným značením.

Zelená vlna upozorňuje, že v tuneli smerom na Malacky blokuje pravý pruh pokazený kamión. "V oboch smeroch znížili maximálnu povolenú rýchlosť, rozsiahle kolóny sa pomaly rozbiehajú," priblížila.

V Bratislave na výjazde z D2 od tunela Sitina do Mlynskej doliny je podľa Zelenej vlny v pripájacom pruhu odstavené osobné auto. 

Tunel Sitina bol v pondelok neprejazdný pre výpadok elektrickej energie. Otvorili ho okolo 13.30 h.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok