Larry King hosťom televízie TA3

TA3
23.9.2011 08:19

Hodiny strávené s Larry Kingom budú v našej televízii doznievať ešte dlho. Usmiaty, ochotný, zhovorčivý, vtipný a úprimný človek, u ktorého by ste hviezdne maniere hľadali veľmi ťažko.

Larry King hosťom televízie TA3

Od príletu na viedenské letisko vyžarovala z Larryho Kinga pozitívna energia a zmysel pre humor. Po privítaní sa debata ihneď zvrtla na jeho povestné traky. Naše vedenie a niektorí moderátori si dokonca tento doplnok nezabudli vziať už na letisko.

Trakmi sa začala aj návšteva svetoznámeho moderátora v našej televízii. Tie, ktoré sme Larrymu ako darček na pamiatku venovali, ho očividne potešili.

Larry King si so záujmom pozrel náš newsroom aj štúdio. Popri tom si našiel čas na autogramy a rozhovory.

Cestou zo štúdia sa nám Larry King priznal, že sa oveľa lepšie cíti na stoličke moderátora ako hosťa. Vtedy má vraj všetko pod kontrolou, i keď ani na opačnej strane to vraj nie je zlé. Ako hosť môže rozmýšľať nad vecami z opačného uhla. V priateľskom rozhovore nám prezradil aj tajomstvo svojich trakov. V roku 1988 mu ich poradila jeho exmanželka Sharon po tom, ako po operácii srdca schudol. Jeho známym sa nový imidž televízneho moderátora zapáčil a odvtedy už bez nich nikdy nevysielal. Počas nabitého programu sa k slovu dostali aj ostatní novinári. Na tlačovej besede Larry pre všetkých pootvoril dvere do svojho života. Namysleného či arogantného novinára by ste v ňom hľadali márne.

Všade, kde 77 ročný King prišiel, vyžaroval pozitívnu energiu. Rozprával historky z nakrúcaní, ale podelil sa aj o svoj pohľad na politické či spoločenské udalosti. Priznal sa, že raz ho takmer omylom zastrelil príslušník tajnej služby. Pri návšteve amerického prezidenta sa omylom dostal do zóny, kde nemal byť nikto. Okrem osobných stretnutí ho uchvátilo aj Staré mesto. História popretkávaná denným životom Larryho vskutku zaujala.

Témy: Larry King TA3
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok