Najdôveryhodnejšia mediálna značka je opäť ta3

ta3
17.6.2022 12:26

Aj v najnovšom hodnotení medzinárodného prieskumu Reuters Institute for the Study of Journalism je najdôveryhodnejším slovenským médiom - Televízia ta3.

Inštitút Reuters vydal svetovo najkomplexnejšiu štúdiu o mediálnom dianí Digital News Report 2021 už desiatykrát. Prieskum zbieral dáta v 46 krajinách na konci januára a začiatkom februára 2022, zúčastnilo sa ho 92-tisíc respondentov. Slovenská časť prieskumu bola realizovaná na vzorke 2007 respondentov.

Zdroj: Digital News Report 2022

Ján Svoboda, generálny riaditeľ ta3:

“Pre ta3 je to skvelé ocenenie náročnej a zároveň veľmi zodpovednej práce celého kolektívu v tomto ťažkom období. Sme vďační, že značka ta3, či už ako televízia ale aj online portál, obhájili prvenstvo. Zaväzuje nás to pokračovať v našej misii. Prinášať najlepšie a najobjektívnejšie spravodajstvo na Slovensku, ešte viac sa v súčasnosti sústredíme na oblasť online a sociálnych médií, overovanie faktov a pripravujeme ďalšie spravodajské formáty. Ďakujeme aj našim verným divákom a čitateľom za dôveru a všetkým pracovníkom ta3 za skvelú prácu.”

newsroom ta3
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok