V dvoch českých okresoch sa strieľalo

TASR
25.12.2012 19:03

V meste Jílové v severočeskom okrese Děčín našla dnes odpoludnia polícia troch mŕtvych ľudí v dome. Otec rodiny zrejme zabil svoju ženu, syna, psa a nakoniec aj seba, uviedol policajný hovorca Daniel Vítek. Na mieste činu sa našla tiež strelná zbraň. Informácie priniesla spravodajská webová stránka Novinky.cz.

V dvoch českých okresoch sa strieľalo
SITA

Polícia prijala oznámenie o náleze troch mŕtvych v rodinnom dome v Jílovom po 12.00 h SEČ. Stanovila niekoľko vyšetrovacích verzií, ale najpravdepodobnejšia je zrejme tá, že otec rodiny zastrelil svoju manželku a syna, potom spáchal samovraždu, dodal hovorca.

Polícia uvalila na prípad informačné embargo, čo sa robí často, ak je medzi obeťami dieťa, uviedli Novinky.cz. Rodine dnes údajne márne zvonili známi, ktorí prišli na návštevu, a tak zalarmovali hasičov.

Smrť 56-ročného muža a ťažké zranenie o rok mladšej ženy vyšetrujú kriminalisti aj v okrese Litomyšl na východe Čiech, oznámila policajná hovorkyňa Jitka Vavřincová. Manžel zrejme postrelil ženu, ktorá teraz bojuje v nemocnici o život, a potom sa zabil.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok