Ploché brucho nie je len o cvičení: Tieto potraviny spália pneumatiku okolo pásu

TA3/zm
10.6.2022 16:00

Na ploché brucho má vplyv okrem pohybu aj strava. A to nehovoríme o celkovom zdravom životnom štýle. Na mysli máme potraviny, ktoré pomáhajú akoby zázrakom spáliť pneumatiku okolo pásu.

Ploché brucho nie je len o cvičení: Tieto potraviny spália pneumatiku okolo pásu
Pexels

Pripravte si nákupný zoznam a píšte si. Vďaka týmto potravinám budete mať onedlho ploché bruško.

Uhorka s paradajkou

Ploché brucho miluje uhorku a paradajku, nie však každé osamote, ale spolu. Oba druhy majú vysoký obsah vody a množstvo vitamínov a minerálov. V sto gramoch uhorky je len 50 kalórii, v paradajkách dokonca len 19 kalórii. Spoločne dosiahne táto kombinácia okrem skvelej chuti aj ploché brucho. Jednak zatočí s tukmi, ale zároveň odvodní organizmus, takže aj opticky nebude bruško nafúknuté.

Kuracie mäso

Bielkoviny sú pri formovaní postavy podstatnou súčasťou jedálnička, nesiahajte však po hocijakom mäse. Ideálne je kuracie, ktoré je chudé, diétne a najmä, nenadúva! Ak chcete zhodiť z oblasti brucha, mali by ste si ho pripravovať len v jemne osolenej vode alebo na pare. Zabudnite na opekanie, vyprážanie a dokonca aj na pácovanie.   

Banán

Ovocná fruktóza je strašiakom mnohých žien, ktoré si chcú udržať postavu. Banánov sa však nemusíte báť vôbec, vyberajte si však najmä menej zrelé kúsky, ktoré majú menej cukrov. No okrem tých sú banány zdrojom prospešnej vlákniny a zasýtia vás. Draslík a pektín, ktoré toto ovocie obsahuje, zas podporujú zdravé trávenie a látkovú výmenu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok