Na rastové séra na mihalnice zabudnite: Výživný gél si dokážete vyrobiť aj samy doma

TA3/zm
6.6.2022 16:00

Nie každá žena má od prírody nadelený hustý vejár mihalníc, ale dokážete si ľahko pomôcť. Už nemusíte kupovať drahé séra, ktoré sľubujú zázraky, pretože si podobný elixír na riasy dokážete vyrobiť aj samy doma.

Na rastové séra na mihalnice zabudnite: Výživný gél si dokážete vyrobiť aj samy doma
Pexels

Budú dlhé, husté a ešte aj zdravé. Po pravidelnej aplikácii tohto zázračného podomácky vyrobeného gélu, sa budete tešiť z dokonalých mihalníc.

Dve ingrediencie

Príprava domácej rastového séra na riasy je veľmi jednoduchá, budú vám stačiť dve ingrediencie – aloe vera a ricínový olej.

Účinky aloe vera na pokožku sú dobre známe, rovnako funguje aj pri pravidelnom nanášaní na mihalnice. Ak nemáte zázračnú rastlinku doma, zaobstarajte si gél z nej v lekárni, aby bol kvalitný.

Druhá zložka je ricínový olej, o ktorom sa tiež všeobecne vie, že podporuje rast mihalníc či obočia. V tomto prípade bude ideálne, ak siahnete po čiernom ricínovom oleji, ktorý účinky na vejár mihalníc ako z reklamy ešte znásobí.

Jednoduchý postup

Vyrobiť si domáci gél na mihalnice je veľmi jednoduché. Obe zložky zmiešajte v malej uzatvárateľnej nádobke a každý deň počas jedného mesiaca si ho nanášajte na riasy aspoň jedenkrát so dňa. Použite na to očistenú kefku zo starej maskary.

Navyše, ak sa rozhodnete nanášať si rastový gél na mihalnice ráno, budete ich mať krásne vytočené ako pri použití bezfarebnej, priesvitnej maskary.  

Témy: Krása
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok