Rezort dopravy chce zorganizovať konferencie. Budú zamerané na čerpanie financií z plánu obnovy

TA3 TASR
2.6.2022 11:37

Ministerstvo dopravy a výstavby SR plánuje zorganizovať tri konferencie o tom, ako čerpať z plánu obnovy. Cenu predpokladá na takmer 100-tisíc eur bez dane z pridanej hodnoty. Výzva na predkladanie ponúk bola zverejnená vo vestníku verejného obstarávania.

Plán obnovy
TASR/Dano Veselský

Rezort dopravy chce zabezpečiť služby súvisiace so zabezpečením troch konferencií vo forme diskusných panelov v regiónoch západného, stredného a východného Slovenska. Malo by ísť o mestá Bratislava, Banská Bystrica a Košice alebo okolie týchto miest do vzdialenosti 40 kilometrov.

"Cieľom konferencií je proaktívne odkomunikovať predstaviteľom samospráv a odbornej verejnosti, respektíve oprávneným žiadateľom možnosti a spôsob, ako rýchlo a efektívne čerpať prostriedky z plánu obnovy vo výzvach zameraných na výstavbu a rozvoj cyklistickej infraštruktúry a tiež z pripravovanej výzvy zameranej na obnovu verejných historických a pamiatkovo chránených budov," opísalo ministerstvo dopravy v oznámení.  

Lehota na predkladanie ponúk je do 13. júna. Kritériom na vyhodnotenie ponúk je cena. Zákazka by podľa zverejneného oznámenia nemala byť spolufinancovaná z eurofondov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok