Zelenská: Nikto mi manžela nevezme, dokonca ani vojna

TA3 TASR
22.5.2022 14:09

Ukrajinská prvá dáma Olena Zelenská dala interview ukrajinskej televízii RADA TV spolu so svojím manželom Volodymyrom Zelenským, ktorý si 20. mája pripomínal tri roky pôsobenia v prezidentskom úrade. V nedeľu o tom informoval portál britskej stanice Sky News.

Zelenská: Nikto mi manžela nevezme, dokonca ani vojna
ČTK/AP

Televízne interview, odvysielané v sobotu, bolo iba druhou príležitosťou, keď mohli byť manželia od začiatku vojny na Ukrajine spolu - Zelenská sa totiž z bezpečnostných dôvodov zdržiava na utajenom mieste.

V interview povedala: "Najväčším utrpením je táto vojna, ktorá sa začala. Nemôžem povedať, že sa (manžel) od začiatku vojny nejako veľmi zmenil. Bol a stále je spoľahlivý muž a človek. Jeho názory sa nezmenili."

Dodala: "Naša rodina, tak ako všetky ukrajinské rodiny, je teraz roztrhnutá." Moderátor zareagoval: "Vojna vám prakticky vzala manžela." Zelenská odpovedala: "Nikto mi manžela nevezme, dokonca ani vojna."

"Žije v práci, sotva ho vidíme. Dva a pol mesiaca sme sa s ním vôbec nestretli. Iba sa telefonicky rozprávame," pokračovala. "Zatiaľ sme mali pár príležitostí stretnúť sa. A som vám vďačná za túto možnosť, pretože teraz spolu trávime čas," uviedla Zelenská moderátorovi počas interview.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok