PR správa

Nová kryptomenová stratégia pre krízové obdobie

Crypton Digital
25.5.2022 12:30

Slovenská fintechová spoločnosť CRYPTON DIGITAL, SE s 5-ročnou pôsobnosťou a 12-tisícovou klientskou základňou ohlásila rozšírenie svojho produktového portfólia o novú stratégiu CRYPTO&GOLD.

Nová kryptomenová stratégia pre krízové obdobie
Crypton Digital

Vybalansovaná stratégia pre krízové obdobie v sebe spája najmodernejší dynamický trh kryptomien a stabilitu stáročiami overeného zlata. Nová stratégia je vhodná predovšetkým ako uchovávateľ hodnoty v čase ekonomických kríz a v porovnaní s agresívnejšími stratégiami prináša minimálne riziko investície.

Portfólio CRYPTO&GOLD zahŕňa vyváženú investíciu v pomere 50:50 do digitálneho zlata /BITCOIN/ a do fyzického zlata /PAX GOLD/.

Bitcoin, ako najetablovanejšia kryptomena fungujúca decentralizovane, má “deflačný” charakter, vďaka čomu je považovaný za digitálne zlato a uchovávateľa hodnoty.

Token PAX Gold predstavuje, podľa pravidiel London Good Delivery, jednu trójsku uncu zlata, t. j. každý držiteľ tokenu PAX Gold uchová hodnotu svojej investície stabilnejšie, naviazanú na hodnotu zlata.

Stratégiu CRYPTO&GOLD si môžete zvoliť v produktoch HODL INDEX a KRYPTOMENOVÁ BUDÚCNOSŤ.

„Prostredníctvom HODL INDEX má každý možnosť nakúpiť si kryptomenové portfólio, a to jednorazovo alebo pravidelne. Najzásadnejšie rozdiely medzi stratégiami sú v tom, akú mieru rizika je klient ochotný podstúpiť. CRYPTO&GOLD patrí určite k tým najmenej rizikovým, vysvetľuje CEO spoločnosti Milan Božik.

Crypton Digital Crypton Digital

Spomedzi portfólií CRYPTON DIGITAL, SE patrili doteraz k najistejším stratégie TOP 10 alebo ALT 10. Stratégia TOP 10 obsahuje prvých desať najlepších kryptomien, vrátane bitcoinu. Naopak, stratégia ALT 10 je zostavená z najlepších alternatívnych kryptomien, avšak bez bitcoinu. V prípade záujmu o vyšší zisk, spojený ruka v ruke i s vyššou mierou rizika, ponúka vývojárska spoločnosť projekty v portfóliách PLATFORM 10 Aggressive alebo CRYPTON10 Dynamic.

Stratégia KRYPTOMENOVÁ BUDÚCNOSŤ umožňuje klientovi zvoliť si nielen výšku pravidelného sporenia, ale klient má dokonca vo vlastných rukách i rozhodnutie, či bude sporiť pravidelne, alebo budú vklady jednorazové.

Do 30.6.2022 máte možnosť zakúpiť si portfólio CRYPTO&GOLD a získať naviac 5 % v PAX GOLD.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok