Pomarančovej kože vás zbaví obyčajná voda: Pri celulitíde však nejde len o pitný režim

TA3/zm
17.5.2022 08:00

Letná sezóna pomaly klope na dvere a vy pri pohľade do zrkadla zisťujete, že s tou celulitídou skutočne treba niečo robiť? Okrem kozmetiky, od ktorej očakávate zázraky, sa zamerajte na pitný režim.

Pomarančovej kože vás zbaví obyčajná voda: Pri celulitíde však nejde len o pitný režim
Profimedia

Bojujú s ňou všetky ženy, a tie ktoré nie, majú možno genetické šťastie, alebo zdravý životný štýl. Celulitída totiž trápi aj štíhle ženy, takže to nie je o telesnej váhe, ale skôr o jedálnom lístku, pohybe, ale aj pitnom režime. A ten dokážete zmeniť okamžite. Plus poznáme viac trikov, kde hrá voda hlavnú úlohu.

Pitný režim

Celulitídou trpí až 80 percent ženskej populácie. Je to nespravodlivé, pretpže mužov sa väčšinou netýka. Ale nasťažujme sa, radšej hľadajme riešenie. A tým môže byť obyčajná voda na niekoľko spôsobov.

V prvom rade čistá voda v zmysle pitného režimu. Ak denne vypijete viac kávy a sladených sýtených nápojov, než obyčajnej priezračnej vody, nemôžete sa čudovať, že si pomarančová koža robí čo chce. Voda udržiava funkčnosť buniek, hydratuje tým pádom i pokožku a ak má dostatok vlahy, nebudú sa na nej tvoriť hrboľčeky. Keď stúpajú teploty, denne by ste mali prijať aspoň dva litre tekutín. Samozrejme, tých správnych.

Zavodnený organizmus

Ďalším z dôvodov, kedy sa celulitída prejavuje viac, je zadržiavanie vody v tele. V tomto prípade teda nehrá voda v náš prospech. Ale keďže sa klin klinom vybíja, tak aj v tomto prípade na zavodnené telo zaberie voda v podobe nápoja. Je možno obyčajná, ale má neobyčajné detoxikačné účinky a vyplaví z tela všetko, vrátane pomarančového nepriateľa.

Voda v sprche

Napokon, voda v ďalšom zmysle, a to v sprche. Pravidelnými masážami kritických partií dokážete s celulitídou divy. Nastavte sprchovú hlavicu na silný prúd a rozprúďte cirkuláciu krvi i lymfy v tele. Ak k tomu pridáte ešte striedanie teplej a studenej vody, celulitídu pravidelným opakovaním doslova vyplavíte.

Témy: Krása
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok