Tak takto?!: Zombie menom Gorila znovu ožila, vzkriesiť sa ju pokúša špecializovaný tím NAKA

TA3
10.5.2022 11:25

Špecializovaný tím NAKA, ktorý vyšetroval kauzu Gorila, otvoril nové trestné konanie. Podľa medializovaných informácií sa má týkať podozrení z trestnej činnosti, ku ktorej malo dôjsť v roku 2009 a týka sa poisťovne Dôvera. Na pozadí trestného stíhania zároveň prebieha tichá vojna poisťovne s Úradom pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou pod vedením Renáty Bláhovej.

Dôvera-poisťovňa(SITA)

Táto inštitúcia, okrem iného, blokuje vymenovanie generálneho riaditeľa poisťovne do pozície člena predstavenstva. Argumentuje trestným konaním, o ktorom sa zástupcovia poisťovne dozvedeli z médií, kam informácie unikli. Poisťovňa tieto kroky označuje za "škandalózny a šikanózny" postup zo strany štátnych orgánov a jej právny zástupca upozorňuje na podozrenie z ohrozenia daňového tajomstva zo strany Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou.

O reinkarnovanej Gorile, trestnom stíhaní, ale aj o prístupe štátnych orgánov k súkromným zdravotným poisťovniam bude reč v dnešnej relácii Tak takto?! Pozvanie Anky Žitnej prijal generálny riaditeľ Zdravotnej poisťovne Dôvera Martin Kultan.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok