Trénerovi Vilanovovi sa vrátila rakovina slinných žliaz, možno odstúpi

TASR, TA3
19.12.2012 15:33

Španielsky denník El Pais prišiel v predvianočnom čase so šokujúcou informáciou, podľa ktorej je kormidelník futbalového klubu FC Barcelona Tito Vilanova vážne chorý po tom, ako sa mu údajne vrátila rakovina slinných žliaz.

Trénerovi Vilanovovi sa vrátila rakovina slinných žliaz, možno odstúpi
SITA

Vilanova absolvoval operáciu nádoru už minulý rok a úspešne sa z choroby vyliečil. Kvôli chemoterapii sa ale nezúčastnil na MS klubov v Japonsku. Podľa zatiaľ neoficiálnych informácií sa zákerná choroba 44-ročnému španielskemu koučovi vrátila, čo však vedenie katalánskeho klubu nekomentovalo.

Klub po zverejní šokujúcej informácie zrušil aj naplánované akcie. "Stretnutie s prezidentom Sandrom Rosellom, ktoré sme naplánovali na popoludnie, sme odložili. Rozhodli sme sa zrušiť vianočný obed so zástupcami médií," znie stanovisko katalánskeho veľkoklubu.

Podľa niektorých médií by mal Vilanova odstúpiť z postu hlavného trénera, keďže ho v najbližšej dobe čaká liečba. Už vo štvrtok ho čaká ďalšia operácia.

Vedenie katalánskeho gigantu ešte nestihlo ani oficiálne informovať hráčov klubu o zdravotnom stave trénera, no po vzniknutej mediálnej informačnej búrke sa už začali vyjadrovať na sociálnych sieťach aj samotní hráči. "Je mi veľmi smutno po zverejnení tejto správy. veľmi ma to mrzí," napísal na Twitteri špílmacher Xavi Hernandez. "Vyjadrujem všetku podporu Titovi Villanovovi. Sme všetci s tebou," odkázal koučovi "Barcy" aj tenista Rafael Nadal.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok