PR správa Ekonomika

WEXO umožňuje nákup a platbu za kryptomeny platobnou kartou

PR
29.4.2022 06:00

Kryptomenová platforma a aplikácia WEXO, od slovenského vývojárskeho tímu, sa môže chváliť rozsiahlou komunitou po celom svete. Najnovšie svojim viac ako 185 000 užívateľom prináša možnosť nákupu kryptomien platobnou kartou.

WEXO umožňuje nákup a platbu za kryptomeny platobnou kartou
WEXO

Platforma WEXO a jej kryptomenová aplikácia poskytujú komplexné služby pre majiteľov kryptomien a pre tých, ktorí si chcú kryptomeny kúpiť. Práve nákup urobili teraz autori platformy ešte komfortnejším. Po novom vám k tomu, aby ste si kúpili niektorú z najpopulárnejších kryptomien, stačí bezplatná kryptomenová aplikácia Wexo a vaša platobná karta.

„Od prvého dňa pracujeme na tom, aby WEXO plnilo úlohu komplexného nástroja na prácu s kryptomenami pre každého. Platba za nakúpené kryptomeny priamo platobnou kartou je ďalším z vylepšení. S WEXO môže každý používať kryptomeny podľa vlastnej potreby, kedykoľvek a kdekoľvek,“ opísal spoluzakladateľ a CSO platformy Peter Mariš.

wexo card WEXO

V počte registrovaných užívateľov komunita WEXO prekročila hranicu 185 000. Slovenskí a českí majitelia kryptomien tvoria 30% komunity. Veľa fanúšikov má Wexo v Turecku, Rumunsku, Indii aj Brazílii. Každý majiteľ WEXO účtu má k dispozícii bezpečnú peňaženku, nákup a prevody najznámejších kryptomien ako sú bitcoin, ethereum, litecoin, cardano, tether a ďalších. Wexo zahŕňa tiež vlastný NFT marketplace s vôbec prvým NFT slovenského umelca - Majka Spirita a rovnako prvým NFT slovenského športovca, obľúbeného zápasníka Attilu Végha.

„Naším dlhodobým cieľom je prepojiť svet kryptomien so svetom bežných peňazí, teda fiat menami. O krok bližšie k tomuto cieľu budeme po spustení vynovenej aplikácie, ktorá bude obsahovať aj možnosť využitia bežného bankového účtu (s európskym IBAN) priamo vo WEXO. S partnermi intenzívne pracujeme na tom, aby sme tento míľnik dosiahli v dohľadnej dobe,“ priblížil plánované funkcionality Peter Mariš. 

wexo žena card WEXO

Práve bežný bankový účet s európskym IBAN bude jednou z noviniek, ktoré bude v sebe obsahovať nová aplikácia WEXO. Okrem nového dizajnu a atraktívneho užívateľského prostredia v nej pribudne množstvo primárnych a sekundárnych funkcionalít. Aplikácia bude mať už v základnom balíku 30 najpopulárnejších kryptomien a o pridaní ďalších budú spolurozhodovať samotní užívatelia.

wexo platby WEXO

Súčasťou startupu je aj WEXO Token, ide o vôbec prvú kryptomenu registrovanú na blockchaine Cardano od slovenského vývojárskeho tímu. Do budúcna bude vlastníctvo WEXO Tokenu znamenať vstupenku k nižším poplatkom za vybrané služby a lepší prístup k niektorým funkcionalitám.

Platforma a rovnomenná aplikácia na kryptomeny WEXO využíva najmodernejšie systémy zabezpečenia účtov svojich klientov. Produktovo časť služieb projektu WEXO platformy aktuálne zastrešuje česká partnerská spoločnosť UPDN ONE, s.r.o. s bohatými skúsenosťami na finančnom trhu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok