Slovan pozýva deti na derby s Trnavou, pripravili pre nich súťaže. Chcú viesť mládež k športu

TA3 TASR
22.4.2022 13:21

Futbalistov ŠK Slovan Bratislava poženie v blížiacom sa ligovom derby proti Spartaku Trnava aj značná detská divácka kulisa. Úradujúci šampión Fortuna ligy v rámci programu Belasé srdce pozýva na zápas s tradičným rivalom (1. mája o 20.00 na Tehelnom poli) päťtisíc detí, ktorým vyčlení bezplatné vstupenky a samostatné sektory. Klub o tom informoval v tlačovej správe.

Slovan pozýva deti na derby s Trnavou, pripravili pre nich súťaže. Chcú viesť mládež k športu
TASR/Martin Baumann

Pre deti sú pripravené aj ďalšie sprievodné aktivity či súťaž o najzaujímavejší transparent, resp. vlajku. Víťazná škola či klub získa ako odmenu prehliadku štadióna Tehelné pole, lopty, šály i vstupenky na predstavenie do Slovenského národného divadla. Slovan pozýva deti v rámci troch projektov – Mladý slovanista pre všetky základné školy z celého Slovenska, Kluby z BSK na Slovane pre futbalové kluby v pôsobnosti Bratislavského samosprávneho kraja, a Slovan je Slovan pre futbalové kluby z celého Slovenska, nesúce v názve meno Slovan.

Jednotlivé školy či kluby si už môžu rezervovať vstupenky na derby. "Na predchádzajúci zápas s Dunajskou Stredou prišli deti aj napriek nepríjemnému počasiu v peknom počte a vytrvalo povzbudzovali našich hráčov, za čo im patrí veľká vďaka. Pozývame ich aj na derby, na ktoré sme pre nich vyčlenili päťtisíc bezplatných vstupeniek. Je pre nás mimoriadne dôležité viesť deti a mládež k futbalu a športu, a vychovať si tak možných budúcich futbalistov či našich fanúšikov. Pre deti pripravujeme samostatné sektory. Rodiny, ktoré pravidelne chodia na naše zápasy, no aj sprevádzajúci pedagógovia či tréneri sa už mohli sami presvedčiť, že štadión Tehelné pole je pre deti komfortný a absolútne bezpečný," povedal marketingový riaditeľ klubu Tomáš Straka.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok