Festival Pohoda prezradil mená troch headlinerov

SITA
17.12.2012 10:51

Organizátori 17. ročníka festivalu Pohoda, ktorý sa bude konať 11. až 13. júla, dnes ráno zverejnili účasť troch svetoznámych interpretov. Na trenčianske letisko v lete zavítajú Nick Cave and The Bad Seeds, Kaiser Chiefs a Amon Tobin alias Two Fingers s dídžejským setom.

Festival Pohoda prezradil mená troch headlinerov
SITA

Informoval o tom manažér podujatia Mário Gešvantner. Všetci traja interpreti sa na Slovensku predstavia po prvý raz. “Veľmi sa tešíme, že môžeme s veľkým predstihom zverejniť viacero špičkových mien svetovej hudobnej scény. Potvrdenie takých zásadných mien ako Nick Cave je pre nás sviatkom, jeho výlety mimo alternatívneho sveta a do iných druhov umenia sú v niečom podobné charakteru nášho festivalu. Sme hrdí a veríme, že nadšení budú aj naši návštevníci,” uviedol riaditeľ podujatia Michal Kaščák.

Popri spomínaných troch interpretoch organizátori Pohody v uplynulých dňoch potvrdili aj účasť kapely Dubioza Kolektiv z Bosny a Hercegoviny, českej formácie Zrní, slovenských zoskupení Para, Malalata, Kubo Ursiny a Provisorium a tiež americkej hudobníčky Maie Vidal.

Už skôr je známe, že sa v lete na festivale ukáže Orquesta Buena Vista Social Club v zostave s Omarou Portuondo, ďalej Justice (DJ set), Café Aman Istanbul, Bonga, Erol Alkan, Batida, Skip & Die, Kouyaté-Neerman, Anthony Joseph & The Spasm Band, O.Children a Cathy Davey. Permanentka na letné podujatie v súčasnosti stojí 69 eur. V ponuke sú aj lístky pre držiteľov preukazov ZŤP a ZŤP-S, lístky na parkovanie aj na parkovanie karavanov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok