Za odvolaním Bragina stojí hlavný manažér CSKA

TASR
16.12.2012 10:15

Po českom trénerovi Milošovi Říhovi je ďalším odvolaným trénerom, ktorého mužstvo figuruje na popredných miestach v KHL, kormidelník CSKA Moskva Valerij Bragin.

Za odvolaním Bragina stojí hlavný manažér CSKA
SITA

Kým Říhu odvolalo vedenie Petrohradu po tom, čo sa SKA nachádzal na prvom mieste v Západnej konferencii, Bragina takýto osud stretol v čase, keď sa tento armádny tím nachádza v rovnakej konferencii na 4. mieste. Ako informuje oficiálna stránka CSKA, Bragin zostane v klube pracovať na pozícii konzultanta trénerskej rady. "Tento krok je pre mňa ako chumáč snehu na hlave. V kabíne bolo všetko v poriadku. No po sobotňajšom tréningu mi povedali, že som odvolaný. Príčiny by vám mohli povedať v klube. Ja budem viac detailnejšie hovoriť v pondelok," uviedol odvolaný tréner Valerij Bragin.

Podľa Sport-expressu sa už objavili aj úvahy, že Bragina by na tomto poste mohol nahradiť Viačeslav Bykov, alebo niektorý špecialista zo zámoria. Za odvolaním Bragina je hlavný manažér CSKA Sergej Fiodorov a rozhodnutie o jeho odvolaní padlo ešte pred začiatkom Pohára prvého kanála, na ktorom sa výrazne darí dvojici Daciuk-Radulov, čo poukázalo na to, že ich potenciál nie je v CSKA dostatočne využitý. Ďalšou príčinou by mohla byť aj pozícia "drahého" brankára Iľju Bryzgalova, ktorý sa počas výluky v NHL dohodol s CSKA kam ho pritiahol práve Fiodorov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok