NHL: Tatarov gól New Jersey nestačil, Florida ako prvá do play off

TA3 TASR
4.4.2022 06:58

Slovenský hokejista Tomáš Tatar zaznamenal trinásty presný zásah v tejto sezóne zámorskej NHL. Presadil sa v noci na pondelok v domácom súboji New Jersey Devils s New Yorkom Islanders, no jeho gól "diablom" nestačil, podľahli 3:4 a utrpeli tretiu prehru za sebou. V tabuľke Východnej konferencie im patrí predposledná 15. priečka, Islanders sú po štvrtom víťazstve v sérii na 9. pozícii.

NHL: Tampa prehrala s Montrealom 4:5, Černák s dvoma mínuskami
TASR/AP

Tatar odohral vyše 16 minút a pripísal si štyri strely na bránku. Obranca "ostrovanov" Zdeno Chára strávil na ľade 21:22 min, rozdal dva hity a zápas skončil s tromi mínuskami.

Post lídra Východnej konferencie potvrdili hokejisti Floridy. Buffalo zdolali na jeho ľade 5:3, pripísali si štvrté víťazstvo za sebou a ako prvý tím si vybojovali miestenku v play off. Dvoma gólmi k tomu prispel Anthony Duclair. 

V druhej tretine vyrovnal na 1:1 Jonathan Huberdeau a 97. bodom v sezóne stanovil nový rekord Panthers. O jeden bod prekonal zápis svojho spoluhráča Aleksandra Barkova zo sezóny 2018/19. Ottawa vyhrala nad Detroitom 5:2, hetrikom sa blysol Josh Norris. Pre Detroit to bola už šiesta prehra v sérii.

Výsledky zápasov NHL

Buffalo - Florida 3:5

Ottawa - Detroit 5:2

New Jersey - New York Islanders 3:4 /za domácich TATAR 1+0/

Chicago - Arizona 2:3 pp

New York Rangers - Philadelphia 3:4 pp a sn

Vancouver - Vegas 2:3 pp

Washington - Minnesota 1:5

Anaheim - Edmonton 1:6

Seattle - Dallas 4:1

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok