Polícia reagovala na oscarový škandál po svojom. Facku využila na vtip i vyvrátenie hoaxov

TA3
28.3.2022 12:46

Oscarovú noc poznačil incident s fackou v priamom prenose. Tú si za svoj nevhodný žart vyslúžil moderátor a komik Chris Rock od herca Willa Smitha. Škandál už obletel sociálne siete a svojským spôsobom naň reagovala aj Polícia Slovenskej republiky.

Polícia reagovala na oscarový škandál po svojom. Facku využila na vtip i vyvrátenie hoaxov
Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

"Neberte si príklad z oscarovej noci," vyzvala Polícia Slovenskej republiky na sociálnej sieti a priložila k tomu niekoľko meme obrázkov. Na niektorých vyvracia aj známe hoaxy. "Pamätajte, násilie nič nevyrieši, nezhody sa dajú vydiskutovať normálne, neberte si príklady z televízie, ani milionárskych celebrít," uviedla polícia ďalej na svojom Instagrame.

Škandál, ktorý sa bleskovo rozšíril na sociálnych sieťach, súvisí s vtipom Chrisa Rocka na adresu manželky Willa Smitha Jady Pinkett-Smith.

Rock zažartoval o tom, že sa teší na jej rolu v pokračovaní filmu G. I. Jane. Odkazoval tak na jej krátky zostrih, ktorý mala aj herečka Demi Moore ako hlavná predstaviteľka v spomínanom filme z roku 1997. Žart sa však ukázal ako nemiestny, pretože Smithova manželka trpí alopéciou, čo je ochorenie spôsobujúce vypadávanie vlasov. Will Smith práve na tento "žart" reagoval fackou v priamom prenose.

Za svoje správanie sa neskôr ospravedlnil, keď si preberal cenu za stvárnenie Richarda Williamsa, otca slávnych tenistiek. "Richard Williams bol urputným ochrancom svojej rodiny," povedal Smith pri ďakovnom prejave zjavne s odkazom na incident, ktorý podľa médií veľmi poznamenal atmosféru v sále Dolby Theatre. Herec sa neskôr ospravedlnil filmovej akadémii a vyjadril nádej, že ho na udeľovanie zlatých sošiek pozve aj na budúci rok.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok