Likvidácia škôd po požiari na Antolskej by mala byť cez víkend ukončená

TA3 TASR
27.3.2022 11:24

Počas víkendu by malo byť ukončené vypratávanie priestorov a likvidácia zhorených materiálov po požiari na traumatologickom oddelení Nemocnice sv. Cyrila a Metoda v bratislavskej Petržalke. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava (UNB) Petra Lániková.

antolská nemocnica 1140 px (TASR/Štefan Puškáš)
TASR/Štefan Puškáš

Následne UNB sprístupní priestory pre revíznych technikov, statikov a špecialistov na sanáciu povrchov po požiaroch. "Po spracovaní posudkov, revíznych správ a požiadaviek v rámci BOZP budeme vedieť stanoviť rozsah rekonštrukčných prác a následné termíny," priblížila hovorkyňa.

Nemocnica aktuálne podľa jej slov nevie presne stanoviť termín sprevádzkovania oddelenia. "Vedenie Univerzitnej nemocnice Bratislava vyvíja maximálnu snahu, aby to bolo čo najskôr," dodala.

V Nemocnici sv. Cyrila a Metoda v bratislavskej Petržalke v noci z utorka 15. marca na stredu 16. marca horelo. Požiar vznikol približne o 00.30 h v jednej z izieb pacientov na traumatologickom oddelení. Nemocnica eviduje úmrtie jedného pacienta, nikto ďalší nemusel byť ošetrený a ani neutrpel žiadnu ujmu. Príčinu vzniku požiaru vyšetruje Hasičský a záchranný zbor.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok