V Mostovej havaroval autobus. Príčinou nehody mohol byť mikrospánok vodiča, informovala polícia

TA3 TASR
25.3.2022 06:50

Príčinou rannej nehody autobusu medzi obcami Mostová a Čierna Voda v okrese Galanta, po ktorej bolo do nemocnice odvezených osem zranených, bol pravdepodobne mikrospánok vodiča. Galantská polícia okolnosti prípadu vyšetruje. Informovala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

"Informáciu o tom, že došlo k dopravnej nehode, pri ktorej sa prevrátil autobus, sme dostali o 4.55 h. Na mieste sa malo nachádzať niekoľko zranených, vodič mal byť zakliesnený. Našťastie, nikto neutrpel život ohrozujúce poranenia. Išlo najmä o povrchové zranenia rôznych častí tela, ale aj zlomeniny či pomliaždeniny. Všetci boli počas prevozu pri vedomí," uviedla Krčová.

Na mieste zasahovalo 16 príslušníkov HaZZ z Galanty a zo Serede a tri posádky záchrannej zdravotnej služby.

"Krátko pred 5.00 hodinou pri prejazde mierne pravotočivej zákruty zišiel autobus s 11 cestujúcimi mimo cestu do poľa, kde došlo k jeho prevráteniu na ľavý bok. Policajti alkohol u vodiča nepotvrdili, z havarovaného vozidla ho bolo potrebné vystrihovať," informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová. 

Pri nehode podľa hovorkyne Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Aleny Krčovej nikto neutrpel život ohrozujúce poranenia. Išlo najmä o povrchové zranenia rôznych častí tela, ale aj zlomeniny či pomliaždeniny. Všetci boli počas prevozu pri vedomí.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok