Neymar je v stave pomsty voči PSG. Na tréningy chodí v žalostnom stave, tvrdí francúzsky novinár

TA3 TASR
24.3.2022 17:46

Kríza vo francúzskom futbalovom klube Paríž St. Germain sa po vypadnutí z Ligy majstrov prehlbuje. V rozhovore pre RMC Sport to uviedol francúzsky novinár Daniel Riolo, podľa ktorého má na tom výrazný podiel Brazílčan Neymar a jeho problémy s disciplínou.

Neymar je v stave pomsty voči PSG. Na tréningy chodí v žalostnom stave, tvrdí francúzsky novinár
TASR/AP (ilu)

"Neymar už takmer netrénuje. Prichádza v žalostnom stave, takmer opitý. Takto to je. Neymar je v stave pomsty voči PSG," tvrdí Riolo. Podľa neho už fanúšikovia parížskeho klubu nebudú chcieť brazílskeho reprezentanta v tíme, pretože ničí ich obľúbený klub. "Už ich nezaujímajú jeho ´srandičky´ a dokument na Netflixe. Treba mu vypísať šek a nechať ho ísť. Spôsobuje klubu veľké škody."

Po vypadnutí v osemfinále LM s Realom Madrid (1:0 doma a 1:3 v odvete) prišla ďalšia blamáž PSG v ligovom dueli v Monaku so skóre 0:3. Neymar sa dočkal piskotu zo strany priaznivcov francúzskeho majstra, podľa Riolu už klub nefunguje a tím hviezd nič nespája: "PSG viac nie je klub, nie je tam žiadna spoločná niť. Kouč už neexistuje a prezident nepovedal jediné slovo. Po takej katastrofe sa niečo malo udiať. Neprišlo však nič. Ani od športového riaditeľa Leonarda, ani od prezidenta Nassera Al-Khelaifiho. Totálna prehra."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok