Remišová nevylúčila prípadné ďalšie vyhostenie ruských diplomatov

TA3 TASR
20.3.2022 14:34

Vicepremiérka a ministerka Veronika Remišová nevylučuje vyhostenie ďalších ruských diplomatov zo Slovenska, ak sa ukáže, že vyvíjajú protislovenské aktivity. Uviedla to v nedeľnej diskusnej relácii TV Markíza Na telo.

Rokovanie vlády
TA3 / David Duducz

Opozičný poslanec Národnej rady SR Ladislav Kamenický sa nevedel vyjadriť k tomu, či vláda urobila dobre, keď vyhostila troch ruských diplomatov po odhalení špionáže. "Neviem, to musí zvážiť na základe informácií," skonštatoval Kamenický.

Na tohtotýždňovom stretnutí predstaviteľov Smeru s ruským veľvyslancom podľa svojich slov Kamenický nebol a nemá presné informácie, o čom diskutovali. Systém protivzdušnej obrany S-300 podľa Remišovej poskytne Slovensko Ukrajine len v prípade, ak bude mať náhradu. Kamenický odmieta podporu Ukrajiny zbraňami.

Poslankyni OĽANO Kataríne Hatrákovej Remišová neodporúča po viacerých neúspešných voľbách opäť kandidovať na komisárku pre deti. Na otázku, či je Remišová spokojná s výkonom ministra vnútra Romana Mikulca počas utečeneckej krízy, vicepremiérka povedala, že vždy sa dá spraviť viac a lepšie. "Keď to bude na 120 percent, vtedy budem spokojná," vyhlásila Remišová.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok