Opel Astra prešiel rukami úpravcu Irmscher. Ako to dopadlo?

TA3/SZ
18.3.2022 11:00

Irmscher sa venuje úpravám vozidiel Opel už dlhšiu dobu. Najnovšie si však firma zobrala do parády nedávno predstavený model Astra, ktorý po dizajnovej stránke poriadne okorenila

Opel Astra prešiel rukami úpravcu Irmscher. Ako to dopadlo?
Irmscher

Hneď na úvod treba poznamenať, že konkrétna úprava sa dotkla iba vzhľadu. Všetky technické parametre a výkon zostali zachované. Jedinou výnimkou je znížený podvozok vďaka športovým pružinám, ktorý auto priblížil k zemi až o tri centimetre. V kombinácii s optickým balíkom však zníženie autu pristane.

Opel Irmscher

Súčasťou dizajnových zmien sú nové nárazníky, ktoré dostali výraznejšie a športovejšie tvarovanie, výraznejšie bočné prahy dverí, a taktiež nové disky kolies s dizajnom v tvare rotoru. Firma ponúka taktiež aj viacfarebné lakovanie karosérie do rôznych žiarivých farieb či mnohé polepy.

Zmeny sa dotkli do určitej miery aj interiéru, v ktorom by sme našli nové prešívanie a čalúnenie interiéru na sedadlách a výplni dverí. Zákazník si tak môže presne podľa seba nakombinovať nie len farbu, ale aj materiál čalúnenia.

Pod kapotou nájdeme štandardnú ponuku motorov, z ktorých najvýkonnejšiu jednotku tvorí plug-in hybridná 1.6-ka so systémovým výkonom 225 konských síl. Táto motorizácia zrýchli z pokoja na 100 km/h za 7.7 sekundy a dosiahne maximálnu rýchlosť 235 km/h. Cenovka za tento optický balík zatiaľ nie je známa. Bude to však ideálna príležitosť, ako osviežiť vzhľad vášho nového Oplu.

Témy: Opel Astra Opel
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok