Працевлаштування для українців в Словаччині

TA3
7.3.2022 17:37

Словацька Республіка продовжує надавати допомогу українським мігрантам. Проте пошук роботи в Словаччині залишається актуальною проблемою.

Словацька Республіка надає тимчасовий притулок громадянам України
TA3 / David Duducz

Ми зв’язалися з Катаріною Тешлою з порталу Kariéra.sk: "Наразі є багато можливостей для працевлаштування. Люди потрібні на допоміжних позиціях та в гастрономічному сегменті Horeca. Робочі позиції можна знайти в будівництві, або ж логістиці. Багатьом складам потрібні працівники для викладання товару. Хочу порадити людям, які шукають роботу на словацькому ринку праці, щоб зосередили свою увагу на офіційних урядах Словаччини. Наприклад на управлінні з питань праці, яке надає потрібну інформацію в українській мові. Ми як фірма Kariéra.sk та веб-сторінка з надання праці намагаємося йти на зустріч кожній людині. За допомогою цього вони мають можливість знайти багато робочих місць. Зараз ми знаходимося на етапі створення нової веб-сторінки, де люди зможуть знаходити потрібну інформацію й українською мовою."

Новий підрозділ веб-сторінки вміщуватиме в собі інформацію щодо законодавства і працевлаштування. Також там можливо буде знайти конкретні робочі місця, на якій людина одразу зможе зареєструватися.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok