NHL: Fehérváry skóroval a prispel k výhre nad Carolinou, Tampe sa nedarilo

TA3 TASR
4.3.2022 08:24

Hokejisti Washingtonu Capitals aj vďaka gólu slovenského obrancu Martina Fehérváryho zvíťazil v zápase NHL na domácom ľade nad Carolinou 4:0. Slovenský zadák zvýšil v 29. minúte na 2:0 pre Capitals svojím štvrtým gólom v sezóne, v zápase odohral 17:26 minúty, trikrát vystrelil a zapísal si jeden plusový bod.

NHL: Fehérváry skóroval a prispel k výhre nad Carolinou, Tampe sa nedarilo
TASR/AP

Český brankár Vítek Vaněček kryl 36 striel hostí, zapísal si tretí shutout v sezóne a Caps zastavili sériu troch prehier. Ruský kapitán Washingtonu Alexander Ovečkin strelil jeden gól, už 33. v tejto sezóne. Spolu ich má na konte v profilige 763, už len tri ho delia od vyrovnania Jaromíra Jágra na treťom mieste historických tabuliek NHL.

Nedarilo sa Tampe Bay, ktorá doma prehrala s Pittsburghom 1:5. Slovenský obranca Lightning Erik Černák odohral bez štyroch sekúnd 23 minút, do štatistík si zapísal dve trestné minúty a jednu strelu.

Vancouver v bránke bez slovenského brankára Jaroslava Haláka zvíťazil na ľade New Yorku Islanders 4:3. Ostrovania hrali bez zraneného slovenského obrancu Zdena Cháru.

NHL - výsledky:

Washington - Carolina 4:0 (za domácich M. Fehérváry 1+0)

Philadelphia - Minnesota 4:5

Florida - Ottawa 3:0

Tampa Bay - Pittsburgh 1:5

New York Islanders - Vancouver 3:4

Chicago - Edmonton 4:3 pp

Arizona - Colorado 2:1

Calgary - Montreal 4:5 pp

Vegas - Boston 2:5

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok