Nový Volkswagen Amarok sa ukázal na prvom dizajnovom nákrese

TA3/SZ
28.2.2022 11:00

Volkswagen pripravuje nástupcu pick-upu Amarok. Pozmenený dizajn sa ukázal na nedávno zverejnenej dizajnovej skici

Nový Volkswagen Amarok sa ukázal na prvom dizajnovom nákrese
Volkswagen

Automobilka zverejnila niekoľko dizajnových skíc, ktoré zachytávajú, akým smerom sa bude uberať dizajn novej generácie obľúbeného pick-upu Amarok.

Bočný profil spolu so zadným nákladným priestorom zostanú podobné tomu, ako ich poznáme. Čo sa však zasadne zmení je predná časť. Po novom bude svedkami robustnejšieho a hranatejšieho výzoru.

Amarok Volkswagen

Pri pohľade zpredu si môžte všimnúť novú, výraznú prednú masku, ktorej sekundujú úzke predné svetlomety. Zaujmú taktiež rozšírené blatníky, ktoré podčiarkujú mohutnosť celého auta. Po vzore aktuálnych modelov môžme aj u Amaroku očakávať svetelný LED pás tiahnuci sa celou šírkou prednej časti.

Amarok Volkswagen

Zaujímavé je aj zapracovanie výrazných prelisov na prednej kapote či naviják v prednom nárazníku a veľké ťažné oká. Interiér bude pravdepodobne v podobne modernom duchu a budú mu dominovať veľké zobrazovacie plochy. Čo však bude novinku poháňať je nateraz otázne. Podrobnosti a finálny vzhľad novinky sa dozvieme pravdepodobne až počas oficiálneho predstavenia, ktoré by sa malo konať ešte počas roku 2022.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok