Toyota GR86 spoznala slovenské ceny. Koľko stojí základná verzia?

TA3/SZ
27.2.2022 11:00

Ubehol už takmer rok od predstavenia novej Toyoty GR86, ktorá ponúka výkon, zadný náhon a dvojmiestny interiér v kompaktnom balení za priaznivú cenu

Toyota GR86 spoznala slovenské ceny. Koľko stojí základná verzia?
Toyota

Toyota len nedávno zverejnila predpredajný cenník a otvorila možnosť predobjednávky nového športového modelu. Kedy však zákazníkom dorazia prvé kusy Toyota nespresnila. Základná verzia s označením Dynamic vás bude stáť prijateľných 33990 eur.

V rámci tohto základného balíku dostanete samosvorný diferenciál na zadnej náprave, dvojzónovú klimatizáciu, 17 palcové disky kolies, LED svetlomety, parkovaciu kameru, alebo napríklad 8 palcový displej infotainmentu s podporou Apple CarPlay.

Toyota Toyota

Za príplatok 2400 eur je k dispozícii výbava Executive, ktorá obsahuje okrem všetkých prvkov základnej výbavy aj vyhrievané polokožené sedadlá, 18 palcové disky kolies, adaptívne LED svetlomety či asistent sledovania mŕtveho uhlu.

V prípade, že vám nevyhovuje manuálna prevodovka, ktorá sa ku takémuto autu vyslovene hodí, je možnosť objednať automatickú prevodovku za príplatok 2000 eur. Len na pripomenutie. Pod prednou kapotou nájdeme motor Boxer s výkonom 234 konských síl. V kombinácii s nízkou hmotnosťou tak ide o ultimátne auto na víkendovú zábavu.

Témy: Toyota Apple
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok