Messi má zranené koleno, prekoná Mullerov rekord?

TASR
6.12.2012 09:03

Lionel Messi z FC Barcelona si zranil ľavé koleno v stredajšom zápase záverečného kola Ligy majstrov 2012/2013 s Benficou Lisabon (0:0). Podľa informácie agentúry Reuters ho má najlepší hráč sveta FIFA pomliaždené a jeho štart v najbližšom zápase je otázny.

Messi má zranené koleno, prekoná Mullerov rekord?
SITA

Messi sa zranil v závere súboja po kolízii s hosťujúcim brankárom Arturom a museli ho z ihriska vyniesť na nosidlách. Hoci to na prvý pohľad s kanonierom "Barcy" nevyzeralo najlepšie, klub v noci na webe zverejnil nádejnejšie informácie.

"Po prekonaní ofsajdovej pasce bežal Messi na Artura, od ktorého dostal zásah, no pokračoval v pohybe. Po strele ľavačkou spadol na zem v bolestiach. Prvé testy ukázali, že má pomliaždené ľavé koleno. Nevieme odhadnúť, či bude k dispozícii už na ligový zápas proti Realu Betis," uvádza sa v oficiálnom komuniké Kataláncov.

Messimu už chýba iba jediný gól na vyrovnanie rekordu Nemca Gerda Müllera z roku 1972, ktorý v jednom roku zaťažil kontá súperov 85 gólmi. Naposledy sa argentínsky hviezdny hráč zranil v septembri roku 2010, keď ho problémy s členkom vyradili na dva zápasy.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok