Príchod hokejistov a hrozba vojny na Ukrajine výrazne ovplyvnili sledovanosť Televízie TA3

TA3
23.2.2022 11:35

Televízia TA3 dosiahla včera najvyšší celodenný podiel (3,88%) na trhu a aj sledovanosť od začiatku roku.

Príchod hokejistov a hrozba vojny na Ukrajine výrazne ovplyvnili sledovanosť Televízie TA3
TA3/Dávid Duducz

Divákov k obrazovkám Televízie TA3 pritiahol najmä avizovaný príchod hokejistov, ktorým sa vo vysielaní venovali popoludňajšie štúdiá. Hosťom bol Richard Kapuš, ktorý spolu s moderátorom Miroslavom Michalechom komentovali oslavy úspechu nášho hokejového tímu v Pekingu. Prvé štúdio po 14-tej oslovilo 84 tisíc divákov a druhé 78-tisíc. Téma zaujala mužov aj ženy v cieľovej skupine 12+. Vysokú sledovanosť priniesli diváci z veľkých miest, Bratislavského a Trnavského kraja s vyšším vzdelaním.

Pozrite si celé Štúdio TA3 s Richardom Kapušom:

Situácia na Ukrajine je v súčasnosti najvýznamnejšou a najaktuálnejšou udalosťou na svete a nie je ľahostajná ani divákom na Slovensku, pre ktorých je Televízia TA3 pravidelne prvou voľbou pri získavaní komplexného prehľadu. Hroziacemu vojnovému konfliktu sa venovali naše stabilné relácie. Téma dňa s moderátorom Petrom Bielikom dosiahla so sledovanosťou 89-tisíc divákov a zásahom 304-tisíc divákov 12+ svoj tohtoročný rekord. 

Pozrite si celú reláciu Téma dňa o udalostiach na Ukrajine:

Televízia TA3 má už 20 rokov nezastupiteľné miesto na slovenskom mediálnom trhu ako jediná spravodajská televízia. Patrí medzi najdôveryhodnejšie mediálne značky, čo opakovane potvrdzujú prieskumy britského Inštitútu Reuters pre výskum žurnalistiky na Oxfordskej univerzite.

Aj ďalšia relácia Tak takto?! s moderátorkou Annou Žitnou rozoberala napätie na Ukrajine a so sledovanosťou 74-tisíc divákov (zásah 106-tisíc divákov) 12+ dosiahla tohtoročné maximum.

Rekordy dosiahli aj relácie Ekonomika a Raňajky.

Pozrite si celú reláciu Tak takto?!, ktorá sa tiež venovala vývoju na Ukrajine:

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok