Chystáte sa na hokejové oslavy do centra Bratislavy? Mesto posilnilo niektoré linky MHD

TA3 TASR
22.2.2022 14:40

Pre popoludňajšie privítanie slovenských hokejových reprezentantov a oslavy zisku bronzovej olympijskej medaily v hlavnom meste posilní Dopravný podnik Bratislava niektoré linky MHD smerom do centra. Dopravca zároveň dočasne zmení trasu električkovej linky 1.

MHD Bratislava električka 1140 px
TASR/Martin Baumann (ilu)

DPB na svojom webe spresňuje, že pri smerovaní fanúšikov do centra posilní linky 3, 4 a 9. Po skončení osláv posilní smerom z centra linky 3, 4, 9, 72, 83 a 93. Zároveň upozorňuje na operatívnu zmenu organizácie MHD. Tá sa dotkne električkovej linky 1. V čase 16.15 až 17.45 h bude jazdiť z hlavnej železničnej stanice cez Blumentál, Vazovovu, Krížnu, Špitálsku, Centrum, Námestie Ľ. Štúra, nábrežie cez tunel, Obchodnú a späť na Hlavnú stanica. Na trase zastaví na všetkých zastávkach.

V smere na Námestie Ľ. Štúra neobslúži zastávky STU, Vysoká a Poštová. Zastávku Centrum obslúži na Špitálskej ulici (nástupište A). V smere na Hlavnú stanicu neobslúži zastávky Šafárikovo námestie a Centrum. Zastávku Námestie Ľ. Štúra obslúži na nástupišti D. Slovenskí hokejoví reprezentanti, ktorí na zimných olympijských hrách v Pekingu získali bronzovú medailu, sa v utorok vrátili na Slovensko. V Bratislave po 15.30 h bude môcť verejnosť pozdraviť hokejistov počas ich okružnej jazdy kabriobusom. Na Námestí SNP sa okolo 16.30 h začne hlavná časť osláv.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok