Žiakom z východného Slovenska sa začali jarné prázdniny. Trvať budú týždeň

TA3 TASR
21.2.2022 12:44

Týždenné jarné prázdniny si ako prví v školskom roku 2021/2022 užijú žiaci základných a stredných škôl na východnom Slovensku. Voľno od pondelka do piatka 25. februára absolvujú žiaci z Prešovského a Košického kraja.

Týždeň voľna je už tradične rozdelený podľa krajov na tri termíny. Žiaci z východného Slovenska sa k vyučovaniu opäť vrátia v pondelok 28. februára. 

Nasledovať bude voľno pre deti z Bratislavského, Nitrianskeho a Trnavského kraja od 28. februára do 4. marca. Ako poslední si užijú voľno počas jarných prázdnin žiaci z Banskobystrického, Žilinského a Trenčianskeho kraja, a to v termíne od 7. do 11. marca.

Predposledným voľnom pre školákov pred letnými prázdninami budú veľkonočné prázdniny. Školáci budú od školy oddychovať od 14. do 19. apríla, do školských lavíc sa vrátia opäť v stredu 20. apríla.

Odmenou za celoročné úsilie budú pre školákov dva mesiace voľna v lete. Od školských povinností si oddýchnu od 1. júla do 2. septembra. Školský rok 2022/2023 sa začne v pondelok 5. septembra.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok