Je to bojovník. Riaditeľ Slafkovského školy je na hráča hrdý, do Pekingu mu poslal odkaz

TA3
20.2.2022 13:08

MVP olympijského turnaja Juraj Slafkovský je ešte stále iba stredoškolák. Riaditeľ súkromnej športovej školy Užhorodská v Košiciach Pavol Blaško mu do Pekingu odkázal, že sa nemusí báť, a minimálne zo športovej prípravy má už hodnotenie "výborný" isté.

„Pre školu je to obrovský úspech a cítime hrdosť. Máme žiaka, ktorý má olympijskú medailu,“ povedal Pavol Blaško, riaditeľ školy, kam chodí Juraj Slafkovský.

Riaditeľ vidí za úspechom svojho študenta nielen talent a tvrdú drinu, ale tiež zázemie, ktoré mu vytvárala a vytvára rodina. „Je to bojovník, nič mu nie je jedno a do všetkého ide naplno. Myslím, že toto do vienka dostal od svojich rodičov, ktorí sú pracovití,“ zhodnotil.

Po minuloročných majstrovstvách sveta pobavil Juraj Slafkovský vyhlásením, že viac ako súbojov so stokilovými chlapmi na ľade sa obáva pani učiteľky fyziky.

Riaditeľ jeho školy mu teraz na diaľku posiela odkaz, že sa obávať nemusí. „Veríme, že príde čo najskôr predtým, ako odletí do Fínska. Radi ho privítame. Urobíme všetko pre to, aby zvládol až štúdium. Je inteligentný, on problém mať nebude. Zo športovej prípravy určite bude mať výbornú,“ uzavrel riaditeľ Blaško.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok