Vodička šoférovala v Bratislave s 2,31 promile. Obvinila ju polícia

TA3 TASR
14.2.2022 12:37

Vodička Miroslava J. z okresu Nové Mesto nad Váhom šoférovala v Bratislave s 2,31 promile. Polícia ju obvinila a umiestnila v cele policajného zaistenia.

Ilustračné foto
TA3 / David Duducz

Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff. V sobotu spozorovala policajná hliadka z Ružinova vozidlo, ktoré sa otáčalo na križovatke ulíc Tomášikova - Ružinovská. 

"Pretože sa vozidlo otáčalo na mieste, kde je otáčanie sa vozidlom zakázané, a tým vzniklo podozrenie zo spáchania dopravného priestupku, hliadka vozidlo predpísaným spôsobom zastavila," približujú policajti.

Vodičku tiež podrobili dychovej skúške. "Pri nej jej bola nameraná hodnota 1,11 miligramu na liter alkoholu vo vydychovanom vzduchu, čo predstavuje 2,31 promile a z medicínskeho hľadiska stav ťažkej opitosti," skonštatoval Szeiff. Dodal, že ďalšiu jazdu jej zakázali.  

Polícia v tejto súvislosti upozorňuje vodičov, že alkohol za volant nepatrí. Apeluje preto na vodičov, aby boli na cestách voči sebe aj ostatným zodpovední a alkohol ani iné návykové látky pred jazdou alebo počas nej nepožili.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok