NHL: Islanders s Chárom sa nedarilo, podľahli Edmontonu. Oilers podržal Smith

TA3 TASR
12.2.2022 07:58

Hokejisti New Yorku Islanders so slovenským obrancom Zdenom Chárom prehrali v noci na sobotu v zámorskej NHL na ľade Edmontonu 1:3. Oilers podržal brankár Mike Smith, ktorý predviedol 37 úspešných zákrokov, prekonal ho iba Anthony Beauvillier v druhej tretine.

NHL: Islanders s Chárom sa nedarilo, podľahli Edmontonu. Oilers podržal Smith
TASR/AP

Kapitán Connor McDavid sa na výhre podieľal dvomi asistenciami. Na striedačke "olejárov" slávil víťazný debut tréner Jay Woodcroft, ktorý nahradil odvolaného Davea Tippetta. Chára odohral za Islanders 16:36 min., rozdal až päť "hitov" a zblokoval jednu strelu súpera.

V ďalšom zápase domáci Dallas zdolal Winnipeg 4:3 po predĺžení. O víťazstve Stars rozhodol v tretej minúte extračasu mladík Jason Robertson. Slovenský obranca Andrej Sekera opäť chýbal v zostave "hviezd".

Dvojnásobný obhajca titulu Tampa Bay bez zraneného Erika Černáka uspel na ľade najhoršieho tímu Západnej konferencie Arizony 4:3. V drese Lightning sa zaskvel dvojgolový Steven Stamkos.

Nováčik zo Seattlu triumfoval na klzisku Anaheimu 4:3 a vybojoval druhé víťazstvo z uplynulých troch zápasov. Za hostí dvakrát skóroval Ryan Donato, víťazný gól strelil v 59. minúte Jordan Eberle. Domácim Ducks nestačili ani dva presné zásahy Isaca Lundeströma.

Výsledky NHL:

Dallas - Winnipeg 4:3 pp

Edmonton - New York Islanders 3:1

Arizona - Tampa Bay 3:4

Anaheim - Seattle 3:4

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok