Chodec utrpel pri nehode ťažké zranenia, zachytil ho autobus MHD

TA3 TASR
9.2.2022 14:04

Ťažké zranenia utrpel chodec, ktorého ešte v pondelok zachytil autobus košickej mestskej hromadnej dopravy. Prípad vyšetruje polícia. Potvrdila to hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová.

Chodec utrpel pri nehode ťažké zranenia, zachytil ho autobus MHD
TASR/Milan Kapusta ilustračné

K nehode došlo na zastávke MHD Triton na Rastislavovej ulici. „Podľa doterajších zistení k autobusu pristúpil chodec spoza zastávky s reklamným pútačom. Autobus v pohybe bočnou stranou chodca zachytil, v dôsledku čoho chodec spadol na zem, a autobus mu pravdepodobne zadnou nápravou prešiel po dolných končatinách,“ spresnila Ivanová s tým, že vodič autobusu bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom.

Chodca previezla posádka rýchlej zdravotnej pomoci do nemocnice, kde mu na zistenie prítomnosti alkoholu odobrali biologický materiál. Ako povedala hovorkyňa Dopravného podniku mesta Košice Vladimíra Petrušová, k nehode došlo približne o 13.35 h, pričom išlo o linku č. 12. Na mieste boli podľa jej slov aj oblastní dispečeri dopravného podniku. Doprava bola pre nehodu zdržaná približne 30 minút.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok