PR správa Ekonomika

Na tieto autá nemusíte čakať, sú skladom!

PR
5.2.2022 06:00

Aktuálna situácia na trhu nových vozidiel nie je vôbec priaznivá. Určite ste zachytili, že vo svete panuje okrem pandémie koronavírusu aj svetový výpadok polovodičov určených pre automobilový priemysel. Kríza nedostatku čipov spoločne so zvýšeným dopytom po elektronike či požiar v japonskej fabrike na spomínané čipy priamo ovplyvňujú predĺženie dodacej lehoty nového vozidla.

Na tieto autá nemusíte čakať, sú skladom!
Auto-Impex

Aj napriek tejto novodobej výzve pretrvávajúcej od konca minulého roka sú na trhu predajcovia automobilov, na čele so spoločnosťou Auto-Impex, ktorí sa včas na pretrvávajúci svetový problém pripravili a stále majú vozidlá dostupné ihneď k odberu.

Pri aktuálnej situácii sa čakacia doba na nové vozidlo môže predĺžiť až na 9 mesiacov. Auto-Impex so špecializáciou na vozidlá značky Nissan a Fiat však má aktuálne k dispozícii cez 120 vozidiel, ktoré môžu byť ihneď vaše. 

Nový Nissan Qashqai je horúca novinka portfólia Auto-Impex. EuroNCAP nový Qashqai ohodnotila 5 hviezdičkami a stalo sa najbezpečnejším vozidlom v triede. Zákazníkovi ponúka atraktívny dizajn v kombinácii s Full LED Matrix svetlometmi. V prípade modelu Qashqai Vás určite poteší skvelá konektivita vďaka veľkému displeju infotainmentu s podporou bezdrôtového zrkadlenia mobilného zariadenia, či komfortné prvky ako výhrev a masáž sedadiel. Veľký dôraz je kladený i na bezpečnosť, ktorú posúva systém PROPILOT na nový level, pričom ostáva stále dostupný bežnému spotrebiteľovi.

NIssan Nissan

Nissan Leaf predstavuje vstupnú bránu do elektromobility. Aktuálne v ponuke Auto-Impex nájdeme variant so 40 kWh batériou, s ktorým na jedno nabitie prejdete až 270 km. Ihneď k odberu je aj výkonnejší variant so 62 kWh batériou a navýšeným dojazdom 385 km. Lákadlom v prípade modelu Nissan Leaf je redukcia prepravných nákladov na 1,2 eura na 100 km, čo sa pri neustálom raste cien za PHM javí ako ekonomicky veľmi rozumný postup.

leaf Auto-Impex

Nissan X-Trail je jedna z najlepších volieb pri výbere rodinného SUV. Zákazník má na výber päť alebo sedem miestnu verziu. Pohon zabezpečuje výkonný 160-koňový benzínový agregát s príjemnou spotrebou paliva. Nissan X-Trail poteší veľkou mierou personalizácie vďaka širokému výberu originálneho príslušenstva. Či už je vašou vášňou zimná lyžovačka alebo ste vášnivý cyklista, v Auto-Impexe sa o vás postarajú.

Nissan x trail Nissan

Nissan Juke je excelentný spoločník na každý deň. Vďaka väčšej svetlej výške podvozka prekonáte akékoľvek nástrahy okolitého sveta, pričom na každom rohu ohúrite nejedného okoloidúceho nadčasovým dizajnom karosérie. Výkonný motor vám v spolupráci s prevodovkou DCT vyčarí úsmev na tvári v každej zákrute na ceste za vašim cieľom a o vašu bezpečnosť sa postarajú pokročilé technológie. Model Juke sa pýši aj skvelou konektivitou či prémiovým audio systémom BOSE Personal Plus.

nissan auto Nissan

Fiat Tipo bude pre vás tým ideálnym vozidlom, ak obľubujete talianske automobily. K dispozícii je v prevedení Hatchback, Sedan, obľúbenej karosérii Kombi či v terénnom variante Cross. Okrem atraktívnej ceny si vás získa svojimi pokročilými technológiami a unikátnym naftovým agregátom MULTIJET so spotrebou paliva pod 5 litrov. Doprajte si každodenný komfort vďaka pokrokovému podvozku a cíťte sa bezpečne vďaka plejáde asistenčných systémov.

fiat tipo FIat

Množstvo zaujímavých skladových vozidiel spoločnosti Auto-Impex nájdete TU alebo nás navštívte v jednom z našich showromov v Bratislave alebo Trnave.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok