Mikulec a Remišová mali pozitívny test, pracovať budú aj v karanténe

TA3 TASR
2.2.2022 11:20

Minister vnútra Roman Mikulec a ministerka investícií Veronika Remišová mali pozitívny test na ochorenie Covid-19. Potvrdili to tlačové oddelenia rezortov. Obaja ministri sú bez príznakov a pracujú z domu.

"Minister vnútra pred včerajšou návštevou ZŠ absolvoval AG test s negatívnym výsledkom. Vzhľadom na plánovanú služobnú cestu do Francúzska absolvoval v podvečerných hodinách aj PCR test v Univerzitnej Nemocnici sv. Michala, bez akýchkoľvek príznakov alebo zdravotných komplikácií. Potvrdzujeme, že výsledok PCR testu bol pozitívny," uviedla riaditeľka tlačového oddelenia rezortu vnútra Barbara Túrosová. Minister smeruje do 5-dňovej karantény, vzhľadom na dobrý zdravotný stav bude pokračovať v práci z domu.

Ministerka investícií pracuje z domu, nemá žiadne symptómy. "Vzhľadom na to, že na ministerstve stúpa počet prípadov koronavírusu, objednala sa v pondelok preventívne na PCR test, napriek tomu, že nemala žiadne príznaky. Výsledok jej prišiel počas zasadnutia koaličnej rady, okamžite informovala zúčastnených a odišla domov," uviedol vedúci tlačového oddelenia ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Andrej Ďuríček. Dodal, že vicepremiérka si vzhľadom na množstvo stretnutí v rámci pracovných povinností každý deň robí antigénový test.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok