Futbalista Greenwood zostáva naďalej vo väzbe. Polícia dostala viac času na jeho vypočutie

TA3 TASR
31.1.2022 17:57

Futbalista Mason Greenwood z Manchestru United zostal v pondelok v policajnej väzbe potom, ako miestni vyšetrovatelia dostali viac času na vypočúvanie hráča. Je podozrivý zo znásilnenia a napadnutia svojej priateľky. Polícia už v nedeľu zareagovala na obvinenia na sociálnych sieťach a stredopoliara zatkla. V ten istý deň ho suspendoval aj jeho klub.

Futbalista Greenwood zostáva naďalej vo väzbe. Polícia dostala viac času na jeho vypočutie
TASR/AP

"Detektívi dostali viac času na vypočutie muža, ktorý je zadržaný pre podozrenie zo znásilnenia a útoku na ženu. Podozrivého zadržala polícia včera popoludní a zostáva vo väzbe. Vyšetrovanie pokračuje a obeti ponúkli špeciálnu pomoc. Žiadame verejnosť, aby sa zdržala akýchkoľvek komentárov či zdieľania obrázkov, ktoré by mohli narušiť právo na súkromie obete," citovala agentúra AP z pondelňajšieho policajného komuniké.

Modelka Henriet Robsonová zverejnila na sociálnej sieti video, ktoré už nie je dostupné. Podľa britských médií ju zobrazuje s rozbitou spodnou perou a sú na ňom vidieť aj modriny na rôznych častiach Robsonovej tela. Zo zranení v príspevku obvinila práve Greenwooda. Dvadsaťročný Greenwood do odvolania nemôže hrať zápasy ani trénovať s mužstvom. "Sme si vedomí videí a obvinení, ktoré kolujú na sociálnych sieťach. Hráč Mason Greenwood sa nezapojí do tréningu v klube ani nebude hrať zápasy až do ďalšieho rozhodnutia," znie citácia oficiálneho vyhlásenia klubu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok