NHL: Feherváryho Washington ukončil víťaznú šnúru Sekerovho Dallasu

TA3 TASR
29.1.2022 07:37

Hokejisti Washingtonu zvíťazili v noci na sobotu v zámorskej NHL na ľade Dallasu hladko 5:0. Z výhry sa tešil aj slovenský obranca Martin Fehérváry, ktorý odohral za Capitals 21:10 min., raz vystrelil za bránku, rozdal tri bodyčeky a zblokoval jeden strelecký pokus súpera. Jeho krajan Andrej Sekera v drese Stars si počas 14:21 min. na ľade pripísal dve strely na bránku, nazbieral dve mínusky a zblokoval dve strely.

NHL: Feherváryho Washington ukončil víťaznú šnúru Sekerovho Dallasu
TASR/AP

Duel sa nevydaril brankárovi Dallasu Bradenovi Holtbymu, ktorý v zápase proti svojmu bývalému klubu inkasoval počas prvých dvoch tretín päť gólov z 27 striel a po 40 minútach ho vystriedal medzi žŕdkami Jake Oettinger. Stars vyšli bodovo naprázdno po predchádzajúcich štyroch víťazstvách v rade. Pred zápasom v hale American Airlines Center slávnostne vyvesili pod strop dres s číslom 56 bývalého obrancu "hviezd" Sergeja Zubova.

V ďalšom nočnom zápase Boston uspel na ľade Arizony 2:1 a zdolal tohto súpera už v 17. vzájomnom stretnutí v sérii. Brankár Linus Ullmark sa na triumfe Bruins podieľal 30 úspešnými zákrokmi.

Výsledky zápasov NHL

Pittsburgh - Detroit 2:3 pp a sn

New York Rangers - Minnesota 2:3

Chicago - Colorado 4:6

Dallas - Washington 0:5

Arizona - Boston 1:2

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok