Vianočná pošta oficiálne odštartovala v Bratislave

TA3
30.11.2012 13:04

Tento rok môžu deti na celom Slovensku už po štrnásty krát písať svoje želania priamo Ježiškovi, na známu adresu 999 99 Ježiško. Populárna detská akcia Vianočná pošta oficiálne odštartovala v bratislavskom nákupnom centre Central.

Vianočná pošta oficiálne odštartovala v Bratislave

Slovenská pošta v spolupráci s Centralom pripravila tento rok nezabudnuteľný zážitok pre deti i dospelých v podobe oficiálneho spustenia Vianočnej pošty. Na malých, ale aj veľkých návštevníkov čakali špeciálne vianočné pohľadnice so známou adresou 999 99 Ježiško, skvelá predvianočná atmosféra a bohatý program.

Priamo na mieste mohli deti písať svoje želania Ježiškovi a hádzať pohľadnice a listy do špeciálnej vianočnej poštovej schránky.

K vrcholom podujatia patrilo spoločné vystúpenie 50 talentovaných spevákov z Bratislavského chlapčenského zboru a skupiny Hex. Deti sa tiež tešili z najpompéznejšieho vianočného stromčeka v Bratislave, ktorý má úctyhodných 15 metrov a na jeho výzdobu sa použilo až 10 000 svetiel. Podujatím sprevádzala známa moderátorka Vera Wisterová. Vianočnú schránku uviedli do života generálny riaditeľ Slovenskej pošty Tomáš Drucker a jeden z investorov Centrálu, Peter Lukeš.

Od začiatku Vianočnej pošty v roku 1999 svoje priania Ježiškovi poslalo už takmer 1,2 milióna detí, každý rok svoj priania Ježiškovi na Slovensku pošle takmer 90-tisíc detí. Tohtoročný prvý list poslalo dievčatko z Čadce už v októbri. Vianočná schránka bude umiestnená v Centrale do 24. decembra.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok