NHL: Chára vyslal dve strely na bránku a dostal trest za bitku, New Yorku Islanders zvíťazili

TA3 TASR
19.1.2022 07:24

Hokejisti New Yorku Islanders zvíťazili v noci na stredu v NHL na ľade Philadelphie 4:3 po samostatných nájazdoch. Slovenský obranca Zdeno Chára odohral za "ostrovanov" 16:18 min., vyslal dve strely na bránku, pripísal si mínusku a odsedel sedem trestných minút.

NHL: Chára vyslal dve strely na bránku a dostal trest za bitku, New Yorku Islanders zvíťazili
TASR/AP

V tretej tretine dostal päťminútový trest za bitku po tom, ako sa pobil s útočníkom "letcov" Zackom MacEwenom. Flyers natiahli sériu prehier už na deväť duelov. O víťazstve Islanders rozhodol až v deviatej sérii nájazdov Oliver Wahlstrom.

V ďalšom zápase domáci Washington zdolal Winnipeg 4:3 po predĺžení, autorom víťazného gólu bol Tom Wilson. Slovenský zadák v službách Capitals Martin Fehérváry sa počas 20:59 min. na ľade prezentoval dvoma strelami a zapísal si dva plusové body.

Tampa Bay bez zraneného obrancu Erika Černáka uspela v Los Angeles 6:4, v drese úradujúceho šampióna sa  dvomi gólmi a asistenciou zaskvel švédsky bek Victor Hedman. "Blesky" pre maródku nastúpili iba so štyrmi obrancami. Dallas podľahol Montrealu 3:5, v defenzíve Stars chýbal slovenský zadák Andrej Sekera, ktorý je na covidovej listine. Vancouver vyhral v Nashville 3:1, slovenský brankár Jaroslav Halák bol na striedačke, za Canucks chytal Thatcher Demko, ktorý predviedol 31 úspešných zákrokov.

Výsledky NHL:

Washington - Winnipeg 4:3 pp

Ottawa - Buffalo 1:3

Boston - Carolina 1:7

Philadelphia - New York Islanders 3:4 pp a sn

Nashville - Vancouver 1:3

Dallas - Montreal 3:5

Calgary - Florida 5:1

Los Angeles - Tampa Bay 4:6

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok