NHL: Boston zvíťazil so siedmimi gólmi, Fehérváry si pripísal plusový bod

TA3 TASR
11.1.2022 07:43

Hokejisti Bostonu Bruins zvíťazili v nočnom zápase zámorskej NHL na ľade Washingtonu Capitals vysoko 7:3, keď sériou šiestich gólov po sebe otočil z 0:2. V drese hostí sa zaskvel obranca Matt Grzelcyk, ktorý si pripísal na konto gól a štyri asistencie, dva presné zásahy a asistenciu zaznamenali Brad Marchand a David Pastrňak.

NHL: Boston zvíťazil so siedmimi gólmi, Fehérváry si pripísal plusový bod
TASR/AP

Slovenský bek domácich Martin Fehérváry odohral 20:15 minút a do štatistík si pripísal jednej plusový bod, päť "hitov" a jeden blok. Pre Washington to bola už štvrtá prehra v sérii, Boston vyhral piaty zo šiestich duelov.

Colorado si doma poradilo so Seattlom tesne 4:3, keď v tretej tretine otočilo nepriaznivý stav gólmi Devona Toewsa a Nazema Kadriho. Ďalšie dva presné zásahy pridal Nicolas Aube-Kubel. Colorado vyhralo dvanásty zápas po sebe na domácom ľade, čo je rekord organizácie Avalanche/Quebec Nordiques.

Brankár Cal Petersen predviedol 22 úspešných zákrokov a priviedol Los Angeles Kings k výhre nad New Yorkom Rangers 3:1. O góly domácich sa postarali Phillip Danault, Blake Lizotte a Adrian Kempe, Trevor Moore zaznamenal dve asistencie. Rangers viedol Kris Knoblauch, tréner farmárskeho tímu Hartford v AHL, keďže hlavný kormidelník Gerard Gallant je od nedele na covidovej listine.

Výsledky:

Washington - Boston 3:7

Colorado - Seattle 4:3

Los Angeles - NY Rangers 3:1

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok