V Trnavskom kraji očkujú aj počas víkendu. Vakcínu vám podajú v Trnave, Dunajskej Strede či Skalici

TA3 TASR
8.1.2022 12:49

Veľkokapacitné očkovacie centrá v Trnavskom samosprávnom kraji pracujú aj počas víkendu. V sobotu budú otvorené v Trnave, Dunajskej Strede i v Skalici.

Nové čísla
TASR/Lukáš Grinaj

Ako informoval Trnavský samosprávny kraj, prvýkrát sa môžu dať očkovať proti ochoreniu Covid-19 aj deti vo veku od piatich do 11 rokov. Po piatkovom očkovaní v Trnave dostanú v sobotu vakcínu aj deti v Dunajskej strede a Skalici. 

Všetky tri Veľkokapacitné očkovacie centrá sú otvorené od 8.00 h do 18.00 h, pričom dopoludňajšie hodiny sú vyhradené predovšetkým registrovaným záujemcom, popoludní dostanú vakcínu aj neregistrovaní. 

Veľkokapacitné očkovacie centrum v Trnave sa nachádza v priestoroch Strednej odbornej školy elektrotechnickej na Sibírskej ulici. V Dunajskej Strede sa očkuje v SOŠ rozvoja vidieka na Námestí sv. Štefana. Veľkokapacitné očkovacie centrum v Skalici je v Strednej zdravotníckej škole na Lichardovej ulici. Očkuje sa vakcínou Comirnaty od Pfizer/BioNTech a v Dunajskej Strede od 12.00 h aj vakcínou od Moderny. V nedeľu 9. januára sa očkuje v trnavskom a dunajskostredskom Veľkokapacitnom očkovacom centre.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok